Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az ananászkonzervet leszűrjük, a gyümölcsöt apróra vágjuk.A levébe belecsavarjuk a citrom levét,a citrom reszelt héjával ízesítjük,majd a búzakeményítővel simára keverjük.Lassú tűzön kevergetve besűrítjük,majd hozzákeverjük az apróra vágott ananász felét.Az ananászos tölteléket a palacsintákra simítjuk,majd felgöngyöljük.Kivajazott tűzálló tálba szorosan egymás mellé fektetjük,tejföllel meglocsoljuk,és a maradék ananászdarabokat a tetejére szórjuk.Előmelegített sütőben 200 C fokon 10-12 perc alatt átpirítjuk. Melegen tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rummal meglocsolva és meggyújtva hangulatot is emelhetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 19:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ananászkonzervet leszűrjük, gyümölcsöt apróra, levébe belecsavarjuk, citrom levét, citrom reszelt, búzakeményítővel simára, apróra vágott, ananászos tölteléket, palacsintákra simítjuk, maradék ananászdarabokat, tetejére szórjuk, búzakeményítővel, ananászdarabokat, ananászkonzervet, ananászkonzerv, belecsavarjuk, felgöngyöljük, hozzákeverjük, búzakeményítő, Előmelegített, palacsintákra, meglocsoljuk, meglocsolva, Kivajazott, átpirítjuk, palacsinta, palacsinta, tölteléket, emelhetjük, kevergetve, besűrítjük, hangulatot, gyümölcsöt, meggyújtva, tejföllel, Ananászos, ízesítjük, édes palacsinta, doboz ananászkonzerv, citrom, evőkanál búzakeményítő, tejföl,
|
|
|
|
|