Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét feldarabolom , be sózom , összekeverem a lisztet és a fűszereket , beleforgatom , kiolajozott tepsibe szépen egymás mellé fektetem ha még marad fűszer rá szórom , a hagymát rá karikázom, kevés olajjal elkeverem a tejfölt és ráöntöm a bebundázott húsra , fóliával letakarom és 50 percre sütőbe nagy lángra teszem. Ha az idő letelt a fóliát leveszem, a sajtot rá szórom és szép pirosra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst, vagy zöldséget adok hozzá köretnek.
Kezdő háziasszonyok is könnyen elkészítik és nagyon finom.
|
|
|
|
2 komment
|
10 ember kedveli
|
pola64
2015.02.07 16:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
pola64 |
2015.02.09. 11:42 (#2) |
|
 |
Köszi kedves Xenos!
Igen írhattam volna, hogy hidegen is nagyon finom. |
|
xenos |
2015.02.09. 09:41 (#1) |
|
 |
Már nagyon sokszor elkészítettem, igaz, én vagy csirkemellből, vagy combból csinálom. Tényleg nagyon finom, én hidegen is nagyon szeretem! |
| |
|
|
|
csirkét feldarabolom, bebundázott húsra, fóliát leveszem, háziasszonyok, feldarabolom, beleforgatom, összekeverem, vöröshagyma, kiolajozott, bebundázott, fűszereket, késhegynyi, elkészítik, majoranna, elkeverem, karikázom, zöldséget, letakarom, fóliával, köretnek, leveszem, fektetem, evőkanál, ráöntöm, hagymát, csirkét, tepsibe, lisztet, szerint, egész csirke, evőkanál liszt, teás piros paprika, mokkás majoranna+ bors, füstölt sajt, vöröshagyma, tejföl, oliva olaj, késhegynyi őrölt kömény, ízlés szerint,
|
|
|
|
|