Fogás: előétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 5 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst és a hagymát apróra vágom, a gombákat is vékonyra szeletelem. A vöröshagymát kicsit megpirítom hozzáadom a husi darabokat és puhára főzöm. Majd a gombát is megpirítom külön. Hozzáadom a húshoz és még egy kicsit főzöm őket egyben. Rizzsel vagy burgonyapürével tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.05.22 21:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, vöröshagymát kicsit, husi darabokat, kicsit főzöm, burgonyapürével, vöröshagymát, vöröshagyma, szeletelem, megpirítom, megpirítom, sertéscomb, Hozzáadom, darabokat, hozzáadom, vékonyra, gombákat, tálalom, Rizzsel, hagymát, kicsit, kicsit, puhára, húshoz, Gombás, gombát, egyben, csipet, étolaj, Nagyon, csipet, sertéscomb, vöröshagyma, gomba, kanál étolaj, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|