Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát apróra vágjuk,serpenyőbe megpirítjuk kevés olajon vagy zsíron.Kiszedjük a pörcöket,a vissza maradt zsiradékon meg dinszteljük a hagymát,paprikát ,gombát,paradicsomot.Vissz a rakjuk a pörcöket,jól össze kavarjuk,fészkeket csinálunk a serpenyőbe a párolt zöldségeken és bele ütjük a tojásokat egészben.Lehet keményebbre sütni,vagy aki szereti lágyabbra is hagyhatja,mi így szeretjük lágyabbra hagyjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hozzávalók családtól függőek.Lehet kevesebből vagy többől készíteni.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
beboka
2013.10.08 23:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apróra, vissza maradt, párolt zöldségeken, tojásokat egészben, hozzávalók családtól, császárszalonna, paradicsomot, keményebbre, megpirítjuk, zöldségeken, dinszteljük, hozzávalók, serpenyőbe, serpenyőbe, paradicsom, zsiradékon, kevesebből, fészkeket, Kiszedjük, szalonnát, csinálunk, tojásokat, készíteni, családtól, szeretjük, lágyabbra, hagyhatja, lágyabbra, kavarjuk, pörcöket, paprikát, császárszalonna 20dkg, gomba, paprika, paradicsom, tojás, hagyma, zsir vagy olaj kanál, Sóbors,
|
|
|
|
|