Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A liszthez hozzáadjuk a tojássárgákat, a sót és a cukrot.
A tejet fokozatosan öntjük bele, állandó keverés mellett, míg a palacsintatészta csomómenetes nem lesz. Ezután óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Forró vékonyan olajozott palacsintasütőben vastag palacsintát sütünk.
A margarint felolvasztjuk, beleszórjuk a porcukrot, világosbarnára karamellízaljuk, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket.
Tálaláskor a palacsintákat megtöltjük a gyümölccsel, négyfelé hajtjuk és megszórjuk porcukorral, vagy csoki öntettel és tejszínhabbal díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Elkészítettjük cseresznyével, meggyel, körtével, almával, ananásszal, vagy bármilyen gyümölccsel is.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cocco
2012.02.12 04:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszthez hozzáadjuk, tejet fokozatosan, palacsintatészta csomómenetes, kemény habbá, margarint felolvasztjuk, palacsintákat megtöltjük, palacsintatészta, karamellízaljuk, világosbarnára, Elkészítettjük, tojásfehérjét, palacsintákat, tejszínhabbal, tojássárgákat, cseresznyével, felolvasztjuk, beleforgatjuk, csomómenetes, gyümölcsöket, porcukorral, gyümölccsel, fokozatosan, Gyümölccsel, palacsintát, beleszórjuk, gyümölccsel, Tálaláskor, hozzáadjuk, megtöltjük, hozzáadjuk, megszórjuk, ananásszal, liszt, tojás, margarin, porcukor, cukor, olaj, vegyes gyümölcs,
|
|
|
|
|