Fogás: desszert, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lereszelt almát összekeverem a mazsolával, az előzőleg megpirított vágott dió felével, majd hozzáadom a sütőport, a lisztet, a tojást, a fahéjat, a citromhéjat, a cukorral habosra kevert Rama margarint és jól összedolgozom. Margarinnal megkent, liszttel megszórt őzgerincformában, 180 fokon, kb. 20-30 percig sütöm. Ha már kissé meghűlt, csokimázzal bevonom és rászórom a megmaradt diót is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.03 22:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lereszelt almát, előzőleg megpirított, cukorral habosra, megmaradt diót, őzgerincformában, összedolgozom, összekeverem, püspökkenyér, Margarinnal, csokimázzal, citromhéjat, megpirított, mazsolával, megmaradt, margarint, hozzáadom, lereszelt, liszttel, pirított, sütőport, rászórom, cukorral, megszórt, előzőleg, margarin, megkent, reszelt, meghűlt, lisztet, bevonom, tojás, citrom héja, fahéj, csomag sütőpor, alma reszelt, Ráma margarin, liszt, cukor, mazsola, pirított vágott,
|
|
|
|
|