Fogás: előétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 dl langyos tejben ( teszek bele 1 csipet cukrot) felfuttatom az élesztőt, majd egy tálban összekeverem a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasztom.Konyharuhával letakarva meleg helyen a duplájára kelesztem. Megfelezem a tésztát,vékonyra kinyújtom, megkenem zúzott fokhagyma és tejföl keverékével, majd ráhalmozom a sonkát, bacont, hagymát, kukoricát, sajtot és feltekerem, éles késsel háromszögekre vágom.Megkenem a tetejét tejföl és tojássárgája keverékével. A tetejére szezámmagot szórok és 180 fokon 15-20 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.20 18:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálban összekeverem, tészta hozzávalóival, maradék langyos, duplájára kelesztem, tetejét tejföl, tetejére szezámmagot, Konyharuhával, háromszögekre, hozzávalóival, tojássárgája, összekeverem, bedagasztom, felfuttatom, szezámmagot, keverékével, keverékével, lilahagyma, Megfelezem, ráhalmozom, feltekerem, fokhagyma, kelesztem, duplájára, szezámmag, kinyújtom, fokhagyma, letakarva, kukoricát, szalonna, Mindenes, élesztőt, kukorica, liszt, élesztő, kanál cukor, étolaj, sonka, lilahagyma, csomag kukorica, sajt, gerezd fokhagyma, csomag tejföl, csomag bacon szalonna, tojás sárgája, csomag szezámmag,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|