Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megtisztítom, majd alaposan megmosom. Egy közepes méretű tepsit előveszek, és a burgonyát vékonyabb karikákra vágva a tepsi aljára sorba elhelyezem.A hagymát apróra vágom, kicsit megfuttatom nem sok margarinon, majd a darált hússal összeforgatom. Ízesítem sóval, borssal, egy kis majorannával. A tejfölbe elkeverem a mézet és a mustárt, majd a húshoz adom és néhány percig főzöm. Ha elkészült a ragu, akkor a paprikát és a paradicsomot megmosom, majd karikákra felszeletelve a krumpli tetejére rakom és a ragu felét ráöntöm. Ez az első réteg.
Ezután megint burgonya következik szintén karikára vágva, megint paprika, paradicsom és a ragu másik felét is ráöntöm. Előmelegített sütőben kb. 220 fokon 45 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.25 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megtisztítom, közepes méretű, burgonyát vékonyabb, tepsi aljára, hagymát apróra, darált hússal, tejfölbe elkeverem, húshoz adom, paradicsomot megmosom, krumpli tetejére, ragu felét, első réteg, ragu másik, felszeletelve, Előmelegített, összeforgatom, paradicsomot, majorannával, petrezselyem, megtisztítom, megfuttatom, vöröshagyma, margarinon, paradicsom, paradicsom, elhelyezem, következik, karikákra, vékonyabb, majoranna, burgonyát, burgonyát, elkeverem, darálthús, karikákra, elkészült, előveszek, tetejére, karikára, burgonya, darálthús, vöröshagyma, tejföl, evőkanál mustár, evőkanál méz, paprika, paradicsom, friss petrezselyem, bors, majoranna, Rama margarin,
|
|
|
|
|