Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval keverd habosra. A tejet forrald fel, majd a tojásos masszát állandó kevergetés mellett adagold hozzá. Addig főzd, míg a massza össze nem áll teljesen.
Vegyél elő egy sűrűn szőtt vászonkendőt, és öntsd bele a sárga túrót. Kösd jól össze, majd akaszd fel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lecsöpögés után hűtőgépben tároljuk a fogyasztásig.
Tálaláskor szeletekre vágva kerül a főtt sonka, kolbász és a
kalács mellé.
Lehet variálni citromhéjjal és mazsola hozzáadásával is, de én így szeretem!
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.30 00:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
katalin_53 |
2015.04.24. 20:29 (#1) |
|
 |
Nagyon szeretem én is a sárga turót,én szoktam beletenni mazsolát.
Katalin_53 |
| |
|
|
|
vaníliás cukorral, sóval keverd, tejet forrald, tojásos masszát, massza össze, sűrűn szőtt, sárga túrót, főtt sonka, kristálycukor, hozzáadásával, vászonkendőt, citromhéjjal, fogyasztásig, szeletekre, Tálaláskor, hűtőgépben, kevergetés, Lecsöpögés, tojásokat, tároljuk, teljesen, cukorral, vaníliás, cukorral, variálni, szeretem, vaníliás, evőkanál, adagold, mellett, masszát, tojásos, forrald, habosra, tej, tojás, csomag vaníliás cukor, evőkanál kristálycukor, csipet,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|