Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst apró, kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
A lisztbe belekeverjük a fűszereket.
A húskockákat alaposan beleforgatjuk a fűszeres lisztbe úgy, hogy minden kis darabka körben lisztes legyen.
Bő, forró olajban megsütjük. Igyekezzünk úgy beletenni az olajba, hogy minél kevesebb kocka legyen összetapadva (a legjobb kisebb adagonként sütni) a liszt miatt. Egy szűrőlapáttal kevergessük, hogy a darabkák szétváljanak.
.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kissé ropogósra sütjük, és konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy a fölösleges olajat felszívja. Gyorsan megsül.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
nagyi01 |
2012.03.25. 12:30 (#1) |
|
 |
Nagyon finom lehet csak egy a baj, hogy a csirkemell nekem elég drága, de ha rám szakad az OTP megcsinálom, az biztos. |
| |
|
|
|
húst apró, lisztbe belekeverjük, húskockákat alaposan, fűszeres lisztbe, legjobb kisebb, liszt miatt, szűrőlapáttal kevergessük, darabkák szétváljanak, fölösleges olajat, pulykamellfilé, csirkemellfilé, beleforgatjuk, szűrőlapáttal, szétváljanak, összetapadva, pirospaprika, belekeverjük, fokhagymapor, papírtörlőre, Igyekezzünk, kevergessük, húskockákat, fölösleges, fűszereket, adagonként, felszívja, ropogósra, megsütjük, majoránna, beletenni, alaposan, kockákra, fűszeres, kevesebb, darabkák, liszt, bors, majoránna, fokhagymapor, sütéshez étolaj,
|
|
|
|
|