Fogás: ital, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A narancsot jól megmosom, héját lereszelem, levét kifacsarom. Egy lábosba belemérem a cukrot és a tejszínt, beledobom a csipetnyi fahéjat, a narancshéjat és levet, majd kevergetve felfőzöm. Amikor gyöngyözik, beleteszem a csokit és leveszem a tűzről. Kevergetem, míg fel nem olvad, majd hagyom kihűlni. Egy szűrőn át üvegbe öntöm, így nem kerül bele a narancs héja. Hozzámérem a konyakot és alaposan összerázom. Hűtőben tárolom, kb. egy hét alatt érik össze, addig minden nap összerázom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Húsvéti vendégváró ital.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
niki74
2014.04.20 19:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lábosba belemérem, csipetnyi fahéjat, narancs héja, narancshéjat, étcsokoládé, gyöngyözik, kifacsarom, kevergetve, összerázom, lereszelem, vendégváró, beleteszem, összerázom, Hozzámérem, csokilikőr, Kevergetem, beledobom, narancsot, csipetnyi, belemérem, Narancsos, alaposan, leveszem, konyakot, tejszínt, felfőzöm, megmosom, tárolom, fahéjat, konyak, tejszín, cukor, étcsokoládé, narancs, csipet őrölt fahéj,
|
|
|
|
|