Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt. A lisztből, élesztős tejből, margarinból, egy egész tojásból és egy csipet sóból lágy tésztát dagasztok. Letakarva, meleg helyen hagyom a duplájára kelni. Közben szokásos módon elkészítek egy adag vaníliás pudingot! A megkelt tésztát kinyújtok, rákenem a pudingot. Feltekerem és kb. 2 ujjnyi szélesre felszeletelem. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatom és hagyom még kb. fél órát kelni. Utána lekenem az oldalakat a tojássárgájával és 220 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm. A sütési idő lejárata előtt 5 perccel meglocsolom kevés cukros tejjel!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.03.12 17:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egész tojásból, csipet sóból, duplájára kelni, adag vaníliás, megkelt tésztát, tojássárgájával, előmelegített, felszeletelem, Sütőpapírral, sorakoztatom, margarinból, meglocsolom, felfuttatom, Feltekerem, elkészítek, duplájára, kinyújtok, oldalakat, Letakarva, dagasztok, margarin, szélesre, élesztős, lisztből, pudingot, szokásos, pudingot, vaníliás, Pudingos, élesztőt, tojásból, liszt, cukor, élesztő, margarin, tojás, tojás sárgája, csipet, puding, kanál porcukor,
|
|
|
|
|