Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított zöldségeket tegyük egy lábasba, és sós vízben főzzük puhára őket.
Ezután szűrjük le, pürésítsük egy kevés főzővízzel, majd keverjünk hozzá 2 dl tejszínt, egy kicsit verjük fel.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kis változatosság, ha már unalmas a krumplipüré.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
katalintom
2012.04.25 18:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított zöldségeket, kevés főzővízzel, kicsit verjük, megtisztított, változatosság, petrezselyem, Zöldségpüré, zöldségeket, krumplipüré, főzővízzel, pürésítsük, keverjünk, borsozzuk, sárgarépa, tejszínt, burgonya, unalmas, lábasba, szerint, szűrjük, tejszín, Ezután, verjük, kicsit, zeller, puhára, sózzuk, tegyük, vízben, burgonya, sárgarépa, petrezselyem, kisebb zeller, tejszín, bors,
|
|
|
|
|