Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az eprekről távolítsuk el a külső magokat. Ha magokkal készítjük, akkor 1,2 kg eper is elég.
A tejszínt felforraljuk a cukorral, és hagyjuk kihűlni.
Turmixgépben az epret, a joghurtot és a túrót pépesre keverjük.
Keverjük össze a cukros tejszínnel.
Fagyi gépben 2-3 óráig forgassuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejszínhabbal,mentalevelek kel díszítve tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csajok2012
2012.05.09 16:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
eprekről távolítsuk, külső magokat, tejszínt felforraljuk, túrót pépesre, cukros tejszínnel, mentalevelekkel, Tejszínhabbal, felforraljuk, Turmixgépben, távolítsuk, tejszínnel, joghurtot, forgassuk, eperfagyi, készítjük, Joghurtos, cukorral, Keverjük, tálaljuk, díszítve, magokkal, keverjük, tejszínt, porcukor, eprekről, tejszín, pépesre, hagyjuk, joghurt, kihűlni, magokat, eper, túró, joghurt, tejszín, 15-20dkg porcukor,
|
|
|
|
|