Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zellert vágjuk oszlopokra, majd tegyük jeges vízbe 30 percre.
Morzsoljuk össze a kék sajtot, adjuk hozzá a majonézt, joghurtot és aprított fokhagymát. Alaposan keverjük össze.
Vágjuk le a csirkeszárnyak végét, majd felezzük el őket. Szórjuk meg bőségesen Szárnyas fűszerkeverékkel.
A szárnyakat forró olajon süssük 5-8 percig, majd szedjük ki és csepegtessük le. Ezután süssük 180 fokos sütőben 20 percig.
Vegyük ki a sütőből, majd locsoljuk le olvasztott margarinnal, csiliszósszal és ecettel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaljuk zellerrel és az elkészített sajtos szósszal.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellert vágjuk, csirkeszárnyak végét, szárnyakat forró, elkészített sajtos, fűszerkeverékkel, csirkeszárnyak, csirkeszárnyak, csiliszósszal, csepegtessük, Füszervarázs, csirkeszárny, margarinnal, elkészített, zellerszár, chiliszósz, fokhagymát, oszlopokra, szárnyakat, olvasztott, Morzsoljuk, locsoljuk, joghurtot, bőségesen, fokhagyma, zellerrel, majonézt, aprított, Szárnyas, Tálaljuk, felezzük, csirkeszárny, gerezd fokhagyma, evőkanál chiliszósz, evőkanál almaecet, Knorr Szárnyas Füszervarázs, sajt, Rama margarin, olaj, zellerszár, evőkanál majonéz,
|
|
|
|
|