Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A piskótát megsütjük a szokásos módon.
2.A tejben megfőzzük a pudingot ,ha kihűlt a puding akkor a keményre felvert tejszínt belekeverjük és a piskótára kenjük.
3.A tetejét megszórjuk kakaóval. Nagyon finom és krémes.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.04 08:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
zsokazsoka |
2014.12.12. 11:22 (#1) |
|
 |
Én, tanácsolnám neked, ne folyékony édesítőt használj , mert romboló hatása van a szervezetre ,mézet vagy sztívia port, ami gyógynövény ,bocsi,,,,,,,,, |
| |
|
|
|
piskótát megsütjük, szokásos módon, tejben megfőzzük, puding akkor, keményre felvert, piskótára kenjük, tetejét megszórjuk, belekeverjük, édesítőszer, édesítőszer, cukormentes, diabetikus, piskótához, megszórjuk, folyékony, pudingpor, megfőzzük, megsütjük, folyékony, piskótára, szokásos, étvágyat, piskótát, Pudingos, keményre, tejszínt, vaníliás, csinálom, pudingot, kakaóval, kakaópor, tejszín, tetejét, piskótához, tojás, víz, folyékony édesítőszer, liszt, kakaópor, sütőpor, krémhez, folyékony édesítőszer, tej, növényi cukormentes tejszín,
|
|
|
|
|