Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Szeletenként kiklopfolom a húst. Besózom és megkenem fokhagymával. Állni hagyom, majd csíkokra vágom. A szalonnát kockára vágom és zsírjára sütöm. A szálasra vágott hagymát, a szalonnazsíron üvegesre pirítom, majd ráteszem a húst. Bőven meghintem majorannával és borssal. Fedő alatt, majdnem készre párolom. A burgonyát cikkekre vágom, összekeverem a hússal és forró sütőben, készre sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.01.09 14:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockára, szálasra vágott, szalonnazsíron üvegesre, burgonyát cikkekre, szalonnazsíron, Szeletenként, fokhagymával, összekeverem, majorannával, kiklopfolom, burgonyát, szalonnát, fokhagyma, fehérbors, meghintem, cikkekre, zsírjára, ráteszem, üvegesre, szálasra, csíkokra, megkenem, szalonna, burgonya, tepsiben, majdnem, Brassói, hagymát, pirítom, párolom, szalonna, gerezd fokhagyma, hagyma, burgonya, sertés tarja, csipet, csipet fehérbors,
|
|
|
|
|