Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba fektetjük. Közben az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Puhára pároljuk.
A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk. A tojást a gombához adjuk, kevergetjük, míg összeáll. A hússzeleteket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal.
Forró sütőben sajtpirulásig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizs, zöldbab és paradicsomsaláta illik hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket kissé, apróra vágott, maradék zsiradékon, szeletelt gombát, tojásokat felverjük, finomra vágott, gombához adjuk, hússzeleteket betakarjuk, paradicsomsaláta, hússzeleteket, petrezselymet, hússzeleteket, sajtpirulásig, megfuttatjuk, petrezselyem, sertéskaraj, beleszórjuk, kevergetjük, lepirítjuk, betakarjuk, hozzáadjuk, betakarjuk, zsiradékon, elosztjuk, szeletelt, felverjük, fektetjük, tojásokat, sonkával, pároljuk, gombához, pároljuk, összeáll, aláöntve, szelet karaj, szelet sajt, gomba, tojás, hagyma,
|
|
|
|
|