Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütjük. Pici vízzel is felöntjük. Ha szépen megpirult, kiszedjük a serpenyőből és a visszamaradt zsiradékban, üvegesre pirítjuk a hagymát. Tehetünk bele pici újhagymát, vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomjuk a sajtot és felolvasztjuk. Elkeverjük az olajos lével, majd megszórjuk egy kevés liszttel és felöntjük tejszínnel. Kevergetve besűrítjük és a végén visszalapátoljuk a csirkét. Az egészet kicsit még együtt rotyogtatjuk és ízlés szerint, pici fehérborssal megszórjuk, majd beletesszük az olívabogyót.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.04 11:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csíkokra vágott, visszamaradt zsiradékban, olajos lével, kevés liszttel, végén visszalapátoljuk, egészet kicsit, visszalapátoljuk, ételízesítőzött, csirkemellfilé, felolvasztjuk, fehérborssal, visszamaradt, rotyogtatjuk, csirkemellet, póréhagymát, serpenyőből, olívabogyót, beletesszük, zsiradékban, ételízesítő, tejszínnel, Elkeverjük, Kevergetve, besűrítjük, csirkemell, megszórjuk, megszórjuk, olívabogyó, kiszedjük, Tejszínes, újhagymát, megpirult, csirkemellfilé, csipet, csipet ételízesítő, hagyma, átszitált liszt, tejszín, marék olívabogyó, doboz krémsajt,
|
|
|
|
|