Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a folyékony és száraz hozzávalókat külön-külön kikeverem , majd utána pedig egybe.A formákat a papírral kibélelem majd 2 / 3 ig megtöltöm a tésztával és 180 fokon 14-16 perc alatt megsütöm..
A kérmhez a pudingport a tejjel alaposan elkeverem,megvárom mig egy kicsit megdermed.Ezután a felvert tejszinhabbal fogom fellazitani.
A kihült tésztára nyomózsákból teszem a vaniliás krémet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha szeretitek a gyümölcsöt akkor a krém tetejére lehet rakni szirupos-mézes epret.15 dkg cukrot fél dl vizben feloldom,majd utána 1 ek-nyi mézet locsolok hozzá.
A vanilia krém tetejére rakok egy félbe vágott epret és meglocsolom a mézes sziruppal.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.29 19:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
papírral kibélelem, tejjel alaposan, kicsit megdermed, felvert tejszinhabbal, kihült tésztára, vaniliás krémet, gyümölcsöt akkor, krém tetejére, vanilia krém, félbe vágott, mézes sziruppal, tejszinhabbal, nyomózsákból, hozzávalókat, fellazitani, meglocsolom, szeretitek, gyümölcsöt, pudingport, kibélelem, kikeverem, folyékony, megtöltöm, tésztával, sziruppal, megdermed, pudingpor, elkeverem, forrásban, kikeverve, feloldom, locsolok, tésztára, szirupos, megsütöm, tetejére, vaniliás, liszt, csipet, tojás habosra kikeverve, porcukor, forrásban lévő, olaj, vanilia aroma, fehér krémhez, tejszin, csésze,
|
|
|
|
|