Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágjuk, megsózzuk és egy nagyon pici olajon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a paprikát és a zúzott fokhagymát. Kevergetjük pár percig, majd a sűrített paradicsomot is hozzáadjuk. A kukoricakonzerv levét hozzáöntjük és egy keveset a bab levéből is. Fűszerezzük és lefedve, pár percig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a babot és a kukoricát, megszórjuk chilivel és összeforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss kenyérrel tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.30 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
fboka |
2014.03.31. 17:41 (#1) |
|
|
Ha a hagyma előtt a zsírban apró kockára vágott szalonnát pirítasz meg és darált húst párolsz a paradicsom mártásban, még finomabb lesz!
Igaz így nem lesz vegetariánus étel!
|
| |
|
|
|
hagymát apróra, nagyon pici, kockára vágott, zúzott fokhagymát, sűrített paradicsomot, kukoricakonzerv levét, csemegekukorica, kukoricakonzerv, összeforraljuk, paradicsomot, paradicsomot, hozzáöntjük, vöröshagyma, Fűszerezzük, Kevergetjük, Hozzáadjuk, megszórjuk, fokhagymát, hozzáadjuk, hozzáadjuk, paradicsom, paradicsom, megsózzuk, kukoricát, elkezdjük, kenyérrel, fokhagyma, paprikát, chilivel, sűrített, sűrített, pároljuk, paprika, paradicsom, csemegekukorica konzerv, vöröshagyma, doboz vörösbab konzerv, gerezd fokhagyma, konzerv sűrített paradicsom, ízlés szerinti chilipor,
|
|
|
|
|