Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát felkockázom, margarinon lepirítom. Pirospaprikát és chiliport szórok bele és beleteszem a megtisztított combokat.Felöntöm annyi vízzel,hogy a combokat ellepje.
Közben a gombákat megtisztítom és tetszőleges formára darabolom.Ha combok félig megpuhultak, hozzáadom a gombákat.
A lisztből és tejfölből habarást készítek.A petrezselymet felaprítom,a pörköltbe teszem és behabarom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymes rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.11 18:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát felkockázom, megtisztított combokat, combokat ellepje, gombákat megtisztítom, petrezselymet felaprítom, pörköltbe teszem, petrezselyemzöld, Pirospaprikát, Petrezselymes, petrezselymet, megtisztított, pirospaprika, megtisztítom, vöröshagymát, megpuhultak, vöröshagyma, tetszőleges, felkockázom, margarinon, felaprítom, laskagomba, beleteszem, csirkecomb, Csirkecomb, lepirítom, darabolom, behabarom, chiliport, hozzáadom, tejfölből, pörköltbe, gombával, alsó csirkecomb, laskagomba, csiperke gomba, tejföl, aprított vöröshagyma, evőkanál liszt, pirospaprika, chilipor, margarin,
|
|
|
|
|