Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az oldalast 2-3 ujjnyi széles darabokra vágjuk és megsózzuk. Kuktába beletesszük a betétet, öntünk bele 2 dl vizet, és rárakjuk az oldalast.
Az edényt lezárjuk, és a húst jó puhára pároljuk.
Ezután tűzálló tálba egymás mellé lerakjuk a darabokat.
Egy kevés késhegynyi olajban megpároljuk a feldarabolt újhagymát, rátesszük az ecetet, a ketchupot, a kakukkfüvet, illetve majoránnát, sót, törött borsot, bőven teszünk rá vöröshagyma-karikákat.
A húsra öntjük, és a sütőben szép pirosra sütjük.
Ez is egy különleges ízvilág, az ecet és a ketchup miatt. Édes és kissé savanykás ízt ad neki.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kicsit kalória dúsabb ez az étel, de nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edényt lezárjuk, kevés késhegynyi, feldarabolt újhagymát, húsra öntjük, sütőben szép, különleges ízvilág, ketchup miatt, kicsit kalória, beletesszük, kakukkfüvet, feldarabolt, megpároljuk, vöröshagyma, késhegynyi, majoránnát, különleges, rátesszük, darabokra, újhagymát, majoranna, ketchupot, darabokat, savanykás, karikákat, megsózzuk, kakukkfű, lezárjuk, étvágyat, Kalocsai, oldalast, pároljuk, lerakjuk, újhagyma, oldalast, oldalas, újhagyma, olaj, ketchup, ecet, majoranna, kakukkfű, pici cukor, hagyma,
|
|
|
|
|