Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldbabot megmosom, végeit levágom, majd 5 percre, sós, forrásban lévő vízbe dobom. Ezután jéghideg vízbe teszem. Ha a bab kézmelegre hűlt, 10-12 babot összefogva, 1-2 szelet baconbe csavarom és tepsiben, vagy sütőrácsra téve, sütőben vagy grillen megsütöm. A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom, sózom. Mindegyik csirkemellre teszek 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet mozzarella sajtot. A csirkemelleket összehajtom, rozslisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatom és bő olajban kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2014.02.22 16:39
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldbabot megmosom, csirkemelleket szétnyitom, csirkemelleket összehajtom, csirkemelleket, csirkemelleket, csirkemellfilé, zsemlemorzsába, Mozzarellával, zsemlemorzsa, csirkemellre, rozslisztbe, kiklopfolom, összehajtom, mozzarella, összefogva, csirkemell, kézmelegre, mozzarella, sütőrácsra, szétnyitom, Mindegyik, zöldbabot, forrásban, rozsliszt, forgatom, jéghideg, csavarom, tepsiben, baconnel, szelet csirkemellfilé, szelet mozzarella, csomag bacon, kevés, zöldbab, rozsliszt, tojás, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|