Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, serpenyőben kb. 3 dkg vajon átforgatjuk, hogy megfehéredjen, sózzuk, borsozzuk, és lefedve puhára sütjük.
A sárgarépát vékony karikára vágjuk, vajon pirítjuk, finoman sózzuk. Ne pároljuk túl, inkább friss, roppanós legyen.
Ugyanígy járunk el a mirelit zöldségekkel.
Ha minden megfőtt, megpárolódott, megpuhult, a csirkemellhez öntjük az üveges szószt, a zöldségeket és összeforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.28 06:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet vékony, sárgarépát vékony, mirelit zöldségekkel, csirkemellhez öntjük, üveges szószt, Csirkemellcsíkok, összeforraljuk, zöldségkeverék, megfehéredjen, megpárolódott, csirkemellhez, zöldségekkel, csirkemellet, átforgatjuk, serpenyőben, zöldségeket, sárgarépát, csirkemell, zöldséges, megpuhult, sárgarépa, tésztával, borsozzuk, mártásban, pirítjuk, csíkokra, Ugyanígy, karikára, pároljuk, brokkoli, tálaljuk, csirkemell, bors, üveg édes-savanyú mártás, nagy szál sárgarépa, brokkoli, mirelit zöldségkeverék,
|
|
|
|
|