Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat vágjuk kis darabokra.
Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót.
Keverjük bele a májat.
Forrósítsuk fel a olajat, pirítsuk barnára a májat.
Ezután vegyük ki, és a visszamaradt zsiradékban pároljuk meg a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát.
Adjuk hozzá a hámozott és kis darabokra vágott paradicsomot, és tegyük vissza a májat.
25-30 perc alatt készre főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat vágjuk, visszamaradt zsiradékban, vékonyra szeletelt, paradicsomot, visszamaradt, zsiradékban, zöldpaprika, Forrósítsuk, paradicsom, darabokra, szeletelt, teáskanál, chiliport, darabokra, Keverjük, vékonyra, pároljuk, paprikát, borjúmáj, kínáljuk, borjúmáj, chilipor, evőkanál, pirítsuk, hámozott, Keverjük, hagymát, rizzsel, Ízletes, borjúmáj, liszt, teáskanál chilipor, evőkanál olaj, hagyma, zöldpaprika, paradicsom,
|
|
|
|
|