Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát megpárolom az olíván, hozzáadom a darált húst,és pirítom vele.Mikor a hús elkészült fűszerezem sóval,borssal,oregánoval,k akukkfűvel. 2 evőkanál lisztet hintek rá és felöntöm 2 dl tejjel, és sűrűre főzöm.
Amíg hűl elkészítem a besamelt: olvasztott vajra rászórom a lisztet és csomómentesre keverem. Utána hozzáöntöm a tejet és kb. 10 percig főzőm. Szerecsendióval és sóval ízesítem.
A cannelloni tésztákat megtöltöm a húsos keverékkel és egy kivajazott tűzálló tálba teszem sorba őket.Ráöntöm a besamellt,sajtot szórok a tetejére és 180 fokon 40 perc alatt megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tölteléket lehet variálni.Aki szereti a gombát tehet a húshoz. Lehet tölteni zöldséges ragúval,spenóttal stb.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ebartos
2012.02.17 16:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, darált húst, cannelloni tésztákat, húsos keverékkel, kivajazott tűzálló, tölteléket lehet, gombát tehet, Szerecsendióval, csomómentesre, szerecsendió, kakukkfűvel, Reszeltsajt, olvasztott, besamelhez, elkészítem, fűszerezem, oregánoval, megpárolom, kivajazott, hozzáöntöm, keverékkel, tölteléket, cannelloni, cannelloni, cannelloni, elkészült, spenóttal, besamellt, darálthús, fokhagyma, hozzáadom, zöldséges, olívaolaj, darálthús, csomag cannelloni tészta, hagyma, gerezd fokhagyma, besamelhez, liszt, szerecsendió, tetejére, Reszeltsajt,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|