Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: nehéz
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és forgasd bele a sajtszeleteket, ez garantálja, hogy nem fog a panírból kifolyni a sajt.
A tojást verd fel, és keverd bele az ételízesítőt. A szokásos módon kezdj el panírozni, vagyis először a lisztbe, azután a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgasd bele a sajtot. Ismételd meg még egyszer a műveletsort, a kettős panír szintén azért kell, hogy ne folyjon ki a sajt.
Helyezd egy tálba vagy zacskóba az elkészült szeleteket, és tedd be a mélyhűtőbe egy órára. Amikor letelt az idő, hevítsd fel az olajat, és 5-10 perc alatt süsd aranybarnára a sajtokat.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A 90 percből 20 perc előkészület 60 perc hűtés és 5-10 perc sütés.
|
|
|
|
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
galambjani |
2013.02.19. 06:18 (#3) |
|
|
zsokazsoka!Nagyszerű ötlet.Köszönöm szépen a tippet. |
|
zsokazsoka |
2013.02.18. 12:02 (#2) |
|
|
Én is így szoktam készíteni ,de ételízesítőt nem teszek bele helyette fehérborsot és pici zöldség zöldet ,ételízesítőt ha teszel bele 5 szem gyógyszer mellékhatása,vigyázz az egészségedre!! |
|
jasinbure |
2013.02.16. 12:37 (#1) |
|
|
Nehezen elkészíthető étel, de nagyon finom tud lenni :p |
| |
|
|
|
tökéletes rántott, trappista sajtot, tejet öntsd, panírból kifolyni, tojást verd, szokásos módon, zsemlemorzsába forgasd, kettős panír, tálba vagy, elkészült szeleteket, zsemlemorzsába, sajtszeleteket, segítségével, ételízesítőt, zsemlemorzsa, aranybarnára, műveletsort, előkészület, ételízesítő, garantálja, szeleteket, mélyhűtőbe, trappista, nagyjából, panírozni, szeleteld, elkészült, tökéletes, teáskanál, trappista, Ismételd, étvágyat, csíkokra, sajtokat, panírból, óvatosan, trappista sajt, zsemlemorzsa, liszt, tojás, teáskanál ételízesítő, kevés,
|
|
|
|
|