Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kis tálkába csavarjuk a citrom levét...összekeverjük 2-3 dkg sóval
a csirkét ezzel az oldattal kivül-belül bedörzsöljük.....megszórju k a hasát törött borssal,majorannával.Ezutá n kivül bedörzsöljük olajjal
Egy jénai edényt kikenünk olajjal...beletesszük a csirkét....aláöntünk 2 dl vizet és alaposan behintjük a kókusz reszelékkel.....az edényt lefedjük...előmelegitett sütőbe 30 percig sütjük.....majd a fedőt levéve saját levével locsolgatva sütjük mig szép piros nem lesz ha közben a kókusz lejött után szórjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
ropogós sült burgonyával és idény salátával tálaljuk
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
alex58
2011.12.14 13:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citrom levét, csirkét ezzel, oldattal kivül-belül, hasát törött, jénai edényt, kókusz reszelékkel, edényt lefedjük, fedőt levéve, kókusz lejött, kókuszreszelék, előmelegitett, összekeverjük, majorannával, bedörzsöljük, bedörzsöljük, beletesszük, reszelékkel, burgonyával, locsolgatva, megszórjuk, aláöntünk, csavarjuk, majoránna, behintjük, salátával, Kókuszos, kikenünk, alaposan, tálaljuk, lefedjük, oldattal, ropogós, borssal, levével, olajjal, kg-os csirke, kókuszreszelék, citrom, olaj, őrölt borsmajoránna,
|
|
|
|
|