Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk lassacskán a tojássárgákat és a lisztet a sütőporral. Előmelegített sütőben sütjük, 180 fokon, 30 percig. Habosra verjük a gesztenyepürét, hozzáadjuk a mascarponét és a cukrot ízlés szerint. Majd a 4 dl habtejszínt keményre verjük és azt is hozzáadjuk. Ezzel töltjük a piskótát és a tetejére is ez kerül, majd a többi tejszínnel díszítjük.
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.11.26 11:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukorral kemény, cukrot ízlés, többi tejszínnel, gesztenyemassza, Gesztenyetorta, gesztenyepürét, tojássárgákat, tojásfehérjét, Előmelegített, mascarponét, habtejszínt, lassacskán, habtejszín, tejszínnel, hozzáadjuk, sütőporral, mascarpone, hozzáadjuk, tejszínnel, hozzáadjuk, díszítjük, cukorral, piskótát, keményre, tetejére, Habosra, szerint, töltjük, sütőpor, tojás, cukor, liszt, kevés sütőpor, gesztenyemassza, mascarpone, habtejszín, ízlés szerint cukor,
|
|
|
|
|