Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst úgy vágom fel , hogy egy nagy szeletet kapjak.
Folpack alatt kicsit kiklopfolom , sóval és borssal megszórom és utána a hűtőbe rakom egy időre./ 1 órára /
Addig elkészítem a tölteléket:apróra vágom fel a hagymát, hozzákeverem a túrót, sót, borst, tejszínt,aprított petrezselymet.
Alaposan összekeverem a krémet, majd a hűtőből kiveszem a húst és egyenletesen rákenem a tölteléket.
A töltelék tetejére rakom a sonkát, / bacont /,s szorosan feltekerem a húst.
Egy serpenyőben olajat hevítek és a húst minden oldalról megpirítom rajta.
Egy közepes nagyságú tepsit kiolajozok, ráfektetem a húst,.
A nagyobb darabokra vágott burgonyát és hagymát, a zöldborsót, és a répát összekeverve mellé rendezem el.
Fóliával betakarom és 180 fokos sütőben elkezdem sütni.
Fél időben a fóliát leveszem róla és a szép pirosra sütöm az egészet.
Kb: 1 -1.5 óra sütés kell neki.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A húst a hentessel is félvágathajuk, így könnyebb lesz a munkánk.
Ha van otthon más fajta zöldség, azt rakhatunk bele amit jobban szeretünk
Miután a hús megsült, egy kicsit kell várni a szeleteléssel.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.06 22:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagy szeletet, hűtőbe rakom, hűtőből kiveszem, töltelék tetejére, serpenyőben olajat, húst minden, közepes nagyságú, nagyobb darabokra, répát összekeverve, fóliát leveszem, szép pirosra, kicsit kell, petrezselymet, félvágathajuk, szeleteléssel, hozzákeverem, összekeverem, összekeverve, egyenletesen, kiklopfolom, serpenyőben, megpirítom, ráfektetem, zöldborsót, elkészítem, kiolajozok, tölteléket, feltekerem, tölteléket, Zöldséggel, burgonyát, darabokra, sertéshús, betakarom, szeretünk, sárgarépa, megszórom, rakhatunk, sertéshús, sárgarépa, zöldborsó, túró, szelet sonka vagy bacon, tejszín, nagyobb hagyma, bors,
|
|
|
|
|