Fogás: leves, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felszeletelt burgonyát és a hagymát felengedjük húslével, majd puhára főzzük és leturmixoljuk, és hozzáadjuk a tejszínt. A garnélákat először sörbe, majd lisztbe mártogatjuk, hogy puha és omlós legyen, majd kevés olajon kisütjük, s végül némi parmezánt szórunk rá. A levest mélytányérba tesszük, melléhelyezzünk néhány garnélát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonya helyett lehet spárgával is csinálni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.05.04 09:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felszeletelt burgonyát, hagymát felengedjük, garnélákat először, levest mélytányérba, melléhelyezzünk, leturmixoljuk, felszeletelt, krumplileves, mélytányérba, vöröshagyma, mártogatjuk, felengedjük, garnélával, garnélákat, hozzáadjuk, Parmezános, burgonyát, parmezánt, spárgával, fejenként, burgonya, húslével, garnélát, Burgonya, csinálni, tejszínt, kisütjük, parmezán, hagymát, tejszín, burgonya, vöröshagyma, bors, parmezán sajt, garnéla fejenként, tejszín, sör olaj,
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|