Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
5 kanál cukor+ 5 kanál vizet öntünk egy tortaformába és karamellizáljuk a tűzhelyen. A formába elrendezzük az ananász szeleteket. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a 12 kanál cukorral, majd a lisztet összekeverjük a sütőporral és a cukros sárgájához öntjük. Hozzáadjuk a tejet és összekeverjük. Majd hozzá tesszük a kemény habbá vert tojásfehérjét és óvatosan összeforgatjuk. 180C°-on 30 percig sütjük. Ha úgy látjuk kész tűpróbával teszteljük! Amint megsült kicsit hagyjuk hűlni majd megfordítjuk és a konzerv ananász levével meglocsoljuk!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
amentida
2014.04.30 17:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
formába elrendezzük, ananász szeleteket, tojásfehérjét kemény, sárgáját kikeverjük, lisztet összekeverjük, cukros sárgájához, kemény habbá, konzerv ananász, karamellizáljuk, összeforgatjuk, összekeverjük, tojásfehérjét, összekeverjük, tojásfehérjét, meglocsoljuk, tortaformába, megfordítjuk, elrendezzük, szeleteket, kikeverjük, finomliszt, sütőporral, tűpróbával, teszteljük, Hozzáadjuk, sárgájához, tűzhelyen, óvatosan, cukorral, sárgáját, levével, ananász, megsült, sütőpor, konzerv ananász befőtt, kanál cukor, kanál, tojás, kanál cukor, kanál finomliszt, csomag sütőpor,
|
|
|
|
|