Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát feldarabolom, és olajon félig megpirítom. Hozzáadom a fokhagymát, és ízlés szerint petrezselymet. Sózom, borsozom, majd hozzáadom a paradicsomkonzervet. Kristálycukorral ízesítem, és felöntöm vörösborral, valamint szükség szerint vízzel. 10 perc forralás után az egészet összeturmixolom, és bazsalikommal megszórom. Reszelt parmezánnal tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.05.09 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát feldarabolom, egészet összeturmixolom, Kristálycukorral, összeturmixolom, paradicsomleves, petrezselymet, bazsalikommal, kristálycukor, feldarabolom, Bazsalikomos, petrezselyem, vöröshagymát, parmezánnal, vöröshagyma, vörösborral, mindenkinek, megpirítom, fokhagymát, bazsalikom, hozzáadom, megszórom, Hozzáadom, fokhagyma, vörösbor, parmezán, forralás, borsozom, felöntöm, sajt parmezán, fokhagyma, csokor bazsalikom friss, csokor petrezselyem, paradicsomkonzerv, vöröshagyma, vörösbor, kristálycukor, csipet, csipet őrölt bors, csipet bors,
|
|
|
|
|