Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
190 g vajat és a csokit összeolvasztjuk.
Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a vaníliás cukorral, és 250 g cukorral.
Ha a csokis massza lehűlt, belekeverjük a tojásos masszát, majd a lisztet és a sót.
A mogyoróvajat összekeverjük 50 g cukorral és 50 g vajjal.
A csokis masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd rákanalazzuk a mogyoróvajas masszát, és kanállal belekeverjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok:
180°C
sütési mód:
hőlégkeveréses
tepsi mérete:
20x30 cm
költség:
1400 Ft
költség egy főre:
350 Ft
elkészítettem:
1 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.01 16:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csokit összeolvasztjuk, tálban habosra, vaníliás cukorral, csokis massza, tojásos masszát, mogyoróvajat összekeverjük, csokis masszát, sütőpapírral bélelt, mogyoróvajas masszát, összeolvasztjuk, hőlégkeveréses, összekeverjük, elkészítettem, Előmelegített, mogyoróvajat, Mogyoróvajas, belekeverjük, sütőpapírral, belekeverjük, rákanalazzuk, mogyoróvajas, étcsokoládé, alkalommal, mogyoróvaj, tojásokat, megsütjük, keverjük, cukorral, kanállal, cukorral, vaníliás, cukorral, vaníliás, masszát, masszát, étcsokoládé, tojás, vaníliás cukor, cukor, liszt, mogyoróvaj,
|
|
|
|
|