Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A darált húst kevés olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, ez levet fog engedni. Addig kevergetjük, míg elfő a leve.
Hozzákeverjük az összenyomott fokhagymát.
Hozzáadjuk a bolognai és a milánói alapot, valamint 8 dl vizet. Jól elkeverjük az egészet. Forrástól számított 5-6 perc múlva el is készült.
A tésztát közben kifőzzük, a vízbe tehetünk egy kevés olajat, hogy ne álljon össze.
Mély jénaiba tesszük a tésztát, ráöntjük a darált húsos szószt, majd az egészet összekeverjük.
A tetejére felkarikázott paradicsomot és reszelt sajtot helyezünk. Pirulásig 200 fokon sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.21 09:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált húst, szeletekre vágott, összenyomott fokhagymát, milánói alapot, tésztát közben, vízbe tehetünk, kevés olajat, darált húsos, egészet összekeverjük, tetejére felkarikázott, felkarikázott, összekeverjük, Hozzákeverjük, paradicsomot, összenyomott, kevergetjük, fehéredésig, paradicsom, napraforgó, elkeverjük, Hozzáadjuk, Hozzáadjuk, szeletekre, fokhagymát, helyezünk, Pirulásig, számított, Forrástól, sertéshús, fokhagyma, bolognai, tetejére, valamint, rakottas, kifőzzük, pirítjuk, makaróni, darált sertéshús, gerezd fokhagyma, gomba, csomag bolognai alappor, milánói alappor, közepes darab paradicsom, reszelt sajt, víz, napraforgó olaj,
|
|
|
|
|