Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a gombát. Sózom, borsozom, várok, ameddig saját levében összeesik, majd hozzáadom a sűrített paradicsomot, felöntöm vízzel és a többi fűszerrel ízesítem. Lassan, takarékon főzöm kb. 15 percig, addig az ízek összefőnek a mártásban.
A karajszeleteket klopfolom, széleit pár helyen bemetszem, sózom, enyhén borsozom, és a szokásos módon panírozva, forró olajban kisütöm, melegen tartom.
Amíg a húst sütöm, a tésztát bő, sós vízben a javasolt idő szerint kifőzöm, leszűröm, és a mártással összeforgatom.
Tálalásnál a tészta mellé teszem a rántott bordaszeletet, a tésztát meghintem sajttal, a húshoz citromot kínálok.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom étel, jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez4 szelet, forró zsiradékban, sűrített paradicsomot, többi fűszerrel, ízek összefőnek, karajszeleteket klopfolom, szokásos módon, húst sütöm, mártással összeforgatom, tészta mellé, rántott bordaszeletet, tésztát meghintem, húshoz citromot, karajszeleteket, összeforgatom, bordaszeletet, vöröshagymát, paradicsomot, zsemlemorzsa, citromkarika, vöröshagyma, sertésborda, zsiradékban, feketebors, fokhagymát, paradicsom, Tálalásnál, rövidkaraj, összefőnek, dinsztelem, bazsalikom, panírozva, teáskanál, teáskanál, olívaolaj, mártással, fűszerrel, fokhagyma, teáskanál, tojás evőkanál felverve, zsemlemorzsa, liszt, őrölt bors, olaj sütéshez, szelet citromkarika, makaróni vagy spagetti, doboz sűrített paradicsom, csiperke gomba vékonyan, sonka csíkozva, evőkanál olívaolaj, teáskanál bazsalikom, szűk teáskanál oreganó, teáskanál cukor, sajt,
|
|
|
|
|