Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zselatint három-négy evőkanál vízzel keverd csomómentesre, majd add hozzá a tejszínt, a tejet, a cukrot és a vanília kikapart magját. Folyamatos kevergetés mellett forrald fel, majd adagold tálkákba, és ha lehűlt, tedd a hűtőbe három-négy órára. A felezett sárgabarackokat vágott felükkel lefelé tedd egy forró serpenyőbe fél percre, majd a gyümölcsöket halmozd a panna cotta tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez az egyszerűségében nagyszerű tejszínes édesség gyorsan mindenki kedvence lesz, nagyjából az első falatig kell eljutni az életre szóló függőséghez.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
53ilona |
2013.08.17. 17:28 (#1) |
|
|
nagyon finom,én már kipróbáltam |
| |
|
|
|
zselatint három-négy, vanília kikapart, hűtőbe három-négy, felezett sárgabarackokat, forró serpenyőbe, gyümölcsöket halmozd, panna cotta, egyszerűségében nagyszerű, első falatig, életre szóló, sárgabarackokat, egyszerűségében, csomómentesre, gyümölcsöket, függőséghez, sárgabarack, kevergetés, serpenyőbe, Folyamatos, nagyjából, tejszínes, nagyszerű, zselatint, felezett, kedvence, mindenki, kikapart, tejszínt, evőkanál, tetejére, zselatin, Barackos, felükkel, tálkákba, kardamom, adagold, zöld kardamom,
|
|
|
|
|