Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgaborsót külön, sós vízben, puhára főzöm és leturmixolom. A vajat megolvasztom és fokhagymanyomóval belenyomom a fokhagymákat. Hozzáadok 1-2 kanál lisztet és egyenletesen elkeverem, majd hozzáadom a tejszínt. Ízlés szerint fűszerezem sóval, borsból és szerecsendióból egy kávéskanálnyit adok hozzá. Ezután habverővel kavarva, adagolom hozzá a tejet, míg leves állagú nem lesz. Hozzáadom a sárgaborsópürét és ízesítem még.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalásnál reszelt sajttal és egy kis snidlinggel megszórom a levest!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nokedlee
2014.07.28 18:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgaborsót külön, vajat megolvasztom, kávéskanálnyit adok, szerecsendióból, sárgaborsópürét, kávéskanálnyit, megolvasztom, fokhagymákat, leturmixolom, egyenletesen, sárgaborsót, snidlinggel, belenyomom, fűszerezem, habverővel, Tálalásnál, sárgaborsó, Fokhagymás, sárgaborsó, Hozzáadok, elkeverem, hozzáadom, Hozzáadom, krémleves, megszórom, fokhagyma, adagolom, tejszínt, ízesítem, sajt, tejszín, gerezd fokhagyma, sárgaborsó,
|
|
|
|
|