Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vizet a margarinnal, sóval, cukorral, feltesszük a tűzre, és amikor elkezd forrni, lassan állandó keverés mellett hozzáadjuk a lisztet. Amikor elválik az edény faláról, egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Jól kikeverjük és olajos lisztes sütőlapra, zsák vagy kanál segítségével kis halmokat teszünk.180 fokos sütőbe tesszük, és 20 percig nem szabad a sütőt kinyitni. Amikor megsültek a fánkok, levágjuk a kalapját és a belsejét kikaparjuk.
Krém:
A tojás fehérjét kemény habbá verjük 3 kanál cukorral. A tejben felfőzzük a pudingot keményre, és a tojások kemény habját belekeverjük. A tésztákat megtöltjük a krémmel. Ha kihűlt a krém, 4 dl tejszínből habot verünk és a puding tetejére nyomjuk. A kalapot a tejszínre tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tejszín el is maradhat.
|
|
|
|
1 komment
|
30 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.03 06:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
kocsisistvanne |
2012.03.26. 12:31 (#1) |
|
|
Szeretném megkérdezni a recept írótól, hogy mikor lesz a tészta olyan jó ropogós, mint amit a boltban árulnak?
Én is igy szoktam sütni, de az enyém valami miatt mégsem olyan ropogós.
|
| |
|
|
|
edény faláról, sütőt kinyitni, belsejét kikaparjuk, tojás fehérjét, tejben felfőzzük, pudingot keményre, tojások kemény, tésztákat megtöltjük, puding tetejére, tejszínre tesszük, Képviselőfánk, belekeverjük, segítségével, margarinnal, megtöltjük, feltesszük, hozzáadjuk, kikaparjuk, tejszínből, hozzáadjuk, kikeverjük, tojásokat, tejszínre, sütőlapra, tésztákat, megsültek, egyenként, felfőzzük, cukorral, halmokat, kinyitni, belsejét, kalapját, fehérjét, levágjuk, cukorral, margarin, deka liszt, tojás sárgája, egész tojás, csipet, Krém, csomag vaníliás puding, cukor, tojás fehérje, tejszín,
|
|
|
|
|