Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet elmorzsolom a margarinnal, hozzáteszem a diót, porcukrot, reszelt citromhéjat és összegyúrom. Porhanyós tészta lesz belőle, ezért nem gyúrom sokáig. Hűtőben pihentetem 1-2 órát, majd fél cm vastagra nyújtom. Ha megsültek a korongok, lekvárral kettőt összeragasztok, végül csokimázzal bevonom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
elenacska
2014.02.26 18:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet elmorzsolom, összeragasztok, margarinnal, hozzáteszem, citromhéjat, elmorzsolom, csokimázzal, összegyúrom, pihentetem, porcukrot, Porhanyós, lekvárral, megsültek, porcukor, vastagra, korongok, margarin, bevonom, reszelt, Hűtőben, nyújtom, lisztet, dióval, gyúrom, sokáig, tészta, belőle, citrom héja, tejföl, porcukor, darált, margarin, liszt,
|
|
|
|
|