Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel felengedjük, hogy éppen ellepje, majd fűszerezzük. Amikor félig kész, hozzáadjuk a KNORR Pörkölt Rafinériát és készre főzzük. Közben a szeletekre vágott krumplit sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Tűzálló tálba rétegezzük. A sajtszószt a tasakon leírtak szerint elkészítjük, majd a telföllel elkeverjük, és az egészet a tetejére öntjük, reszelt sajttal megszórjuk. 175 fokon kb. 25 perc alatt pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kínálhatjuk ebédre de akár vacsorára is kiváló...
|
|
|
|
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, kockákra vágott, szeletekre vágott, tasakon leírtak, telföllel elkeverjük, tetejére öntjük, Kínálhatjuk, elkészítjük, vöröshagyma, fűszerezzük, megpároljuk, megpirítjuk, felengedjük, elkeverjük, megszórjuk, szeletekre, Rafinériát, sajtszószt, rétegezzük, hozzáadjuk, sertéscomb, leszűrjük, megfőzzük, rátesszük, vacsorára, Rafinéria, Sajtszósz, telföllel, Rafinéria, tetejére, burgonya, krumplit, burgonya, sertéscomb, KNORR Pörkölt Rafinéria, csipet kömény, csipet bors, reszelt sajt, vöröshagyma, pohár tejföl,
|
|
|
|
|