Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított zellert jól megmosom, metéltre vágom és gyengén sózott, citromlével ízesített vízben, puhára főzöm. Saját levében kihűtöm és leszűrve, jól lecsepegtetem. A majonézhez hozzáteszem a tejszínt megsózom, borsozom és citromlével, vágott petrezselyemzölddel ízesítve, simára keverem. Hozzáteszem a zellert, majd jól lehűtöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szonoczky
2014.04.12 18:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított zellert, majonézhez hozzáteszem, tejszínt megsózom, megtisztított, lecsepegtetem, zellersaláta, Hozzáteszem, hozzáteszem, citromlével, citromlével, majonézhez, Majonézes, ízesített, tejszínt, leszűrve, megsózom, borsozom, metéltre, ízesítve, megmosom, zellert, lehűtöm, tejszín, keverem, levében, kihűtöm, zellert, gyengén, majonéz, citrom, saláta, tejszín, majonéz, zeller,
|
|
|
|
|