Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lencsét előző este megtisztítjuk, beáztatjuk. Sós vízben megfőzzük.
A zabpelyhet leforrázzuk, állni hagyjuk, amíg megszívja magát.
Hozzákeverjük a hagymákat, a lencsét, a fűszereket, a mustárt és a szezámmagot.
Vizes kézzel kisebb fasírtokat formázunk.
A fasírtokat megszórjuk zsemlemorzsával.
Minimális olajban kisütjük őket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Melegen tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 22:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lencsét előző, zabpelyhet leforrázzuk, fasírtokat megszórjuk, zsemlemorzsával, Hozzákeverjük, megtisztítjuk, zsemlemorzsa, lencsefasírt, leforrázzuk, vöröshagyma, szezámmagot, megszórjuk, Zabpelyhes, fűszereket, fasírtokat, fasírtokat, zabpelyhet, beáztatjuk, pépesített, hagymákat, Minimális, megfőzzük, megszívja, szezámmag, fokhagyma, majoranna, formázunk, zabpehely, tálaljuk, zabpehely, főtt lencse barna vagy vörös, gerezd pépesített fokhagyma, apróra vágott vöröshagyma, mustár, majoranna, bors, evőkanál szezámmag, zsemlemorzsa bundához,
|
|
|
|
|