Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagymát, a gombaszárat, a májat felhevített olívaolajon puhára dinszteljük.
A zsemlét vízben megáztatjuk, kinyomjuk, és a megdinsztelt alapanyagokhoz keverjük. Hozzáadjuk a tojást, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, és jól összedolgozzuk.
A gombafejeket megtöltjük a masszával és panírozzuk (liszt, tojás, morzsa).
Bő olajban, közepes lángon mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ezt a receptet érdemes elkészíteni
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát megtisztítjuk, szárát felkarikázzuk, májat késsel, apróra vágott, májat felhevített, zsemlét vízben, megdinsztelt alapanyagokhoz, gombafejeket megtöltjük, receptet érdemes, összedolgozzuk, alapanyagokhoz, petrezselymet, felkarikázzuk, megtisztítjuk, gombafejeket, aranyszínűre, megdinsztelt, petrezselyem, megáztatjuk, beleszórjuk, elkészíteni, vöröshagyma, felhevített, olívaolajon, dinszteljük, gombaszárat, húsdarálón, panírozzuk, Hozzáadjuk, megtöltjük, kinyomjuk, borsozzuk, masszával, olívaolaj, csirkemáj, nagy gomba, vöröshagyma, zsemle, tojás, csirkemáj, csokor petrezselyem, bors olívaolaj,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|