Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejben a tápiókát és a felhasított vaníliarudat cukorral kis lángon, folyamatos keverés közben puhára főzzük (kb. 10 perc) Akkor van készen, ha a szemek megduzzadtak és átlátszóvá váltak. Kihűtjük.
A tojások sárgáját a nyírfacukorral és a kókuszzsírral felverjük, hozzákeverjük a kihűlt tápiókát és a citromhéjat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük csipet sóval és a tápiókához forgatjuk.
A tepsit kókuszzsírral kikenjük és beleöntjük a masszát.
180 fokos sütőben 25-35 percig sütjük, míg aranybarnára pirul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
25x25-ös tepsi
Hidegen vagy melegen, magában v. gyümölcspürével tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
noble
2015.05.24 09:23
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felhasított vaníliarudat, szemek megduzzadtak, tojások sárgáját, kókuszzsírral felverjük, kihűlt tápiókát, tojásfehérjét kemény, tápiókához forgatjuk, tepsit kókuszzsírral, gyümölcspürével, nyírfacukorral, hozzákeverjük, kókuszzsírral, kókuszzsírral, tojásfehérjét, tápiókagyöngy, megduzzadtak, vaníliarudat, aranybarnára, nyírfacukor, felhasított, citromhéjat, nyírfacukor, tápiókához, kókuszzsír, folyamatos, beleöntjük, átlátszóvá, vaníliarúd, kókusztej, felverjük, forgatjuk, tápiókát, cukorral, kikenjük, tápiókagyöngy, kókusztej, cukor nyírfacukor, vaníliarúd, tojás, csipet, kókuszzsír, nyírfacukor, citrom reszelt héja,
|
|
|
|
|
Tócsni
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|