Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat megtisztítjuk, és nagyságuktól függően 2-3 részre vágjuk. Szitába téve átmossuk, alaposan lecsepegtetjük, s a fűszerekkel picit beszórjuk.
Ezután egyenként szalonnába tekerjük, és kiolajozott tepsibe rakjuk. Lazán lefóliázzuk, majd sütőbe tesszük. 20 perc elteltével a fóliát levesszük, és megforgatjuk a becsomagolt májakat,
hogy minden oldaluk szép piros legyen.
Krumplipürével és salátával tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kevés sót használjunk!A bacon úgyis sós.Inkább a tálaláskor hintsük meg mert a máj megkeményedik a sótól.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 07:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat megtisztítjuk, fűszerekkel picit, fóliát levesszük, becsomagolt májakat, bacon úgyis, tálaláskor hintsük, Krumplipürével, lecsepegtetjük, megkeményedik, megtisztítjuk, megforgatjuk, nagyságuktól, használjunk, lefóliázzuk, becsomagolt, kiolajozott, fűszerekkel, elteltével, szalonnába, tálaláskor, szeletelt, majoránna, csirkemáj, levesszük, beszórjuk, csirkemáj, salátával, egyenként, tálaljuk, göngyölt, tekerjük, átmossuk, csirkemáj, szeletelt bacon, majoránna, bors, fűszersó, étolaj,
|
|
|
|
|