Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket 3 részre vágom, hogy jobban átjárhassa a páclé. A fokhagymát apróra vágom. Egy edénybe öntöm a joghurtot, hozzáteszek 1 ek. paradicsompürét, a fokhagymát és a többi fűszert. Belehelyezem a csirkemell darabokat és legalább 8 órára, hűtőszekrénybe teszem. Az idő leteltével, esetleg másnap, kiolajozott tűzálló tálba teszem. Először fólia alatt párolom, majd a fóliát levéve, készre sütöm. Reszelt sajtot is lehet rá reszelni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zöldséges rizzsel tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
izabella69
2014.04.30 17:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
vegyeleszre |
2014.05.01. 22:03 (#1) |
|
 |
Ezt is egyből be lehet tenni a sütőbe pácolás után. A pácoláshoz elegendő a tej, ami már régi, nem szükséges hozzá elkészített joghurt. A 8 óra állás a hűtőben elegendő, hogy az oltás, a joghurt kultúra kifejtse hatását. |
| |
|
|
|
fokhagymát apróra, edénybe öntöm, többi fűszert, csirkemell darabokat, fóliát levéve, paradicsompürét, hűtőszekrénybe, paradicsompüré, csirkemelleket, Belehelyezem, hozzáteszek, kiolajozott, csirkemell, átjárhassa, fokhagymát, bazsalikom, leteltével, csirkemell, csirkemell, fokhagymát, darabokat, majoranna, fokhagyma, Zöldséges, joghurtot, reszelni, legalább, edénybe, Reszelt, tűzálló, párolom, gerezd fokhagyma, natúr joghurt, csirkemell, paradicsompüré, csipet majoranna, csipet bazsalikom,
|
|
|
|
|