Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét, majd fahéjjal, szegfűszeggel, citromhéjjal és cukorral ízesítjük. Lassú tűzön 10 percig forraljuk.
A zselatint a hideg víz másik felével simára keverjük, és a baracklét rászűrjük. Mikor hűlni kezd a gyümölcskocsonya, kehelybe rétegezzük az egyenletes darabokra vágott barackkal együtt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Dermedés után tejszínhabbal és citromfűvel díszítve tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.05.16 14:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
őszibarack konzerv, baracklét rászűrjük, egyenletes darabokra, gyümölcskocsonya, gyümölcskocsonya, szegfűszeggel, tejszínhabbal, citromhéjjal, felforraljuk, citromfűvel, hozzáadjuk, őszibarack, rétegezzük, szegfűszeg, egyenletes, őszibarack, tejszínhab, barackkal, darabokra, forraljuk, rászűrjük, baracklét, zselatint, ízesítjük, kehelybe, citromfű, cukorral, Barackos, keverjük, őszibarack konzerv, csipet fahéj, csipet szegfűszeg, citrom reszelt héja, cukor, csokor citromfű, tejszínhab,
|
|
|
|
|