Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A palacsintatésztába belekeverünk kecskesajtot (pl. a lágy és krémes Selles-Sur-Chert). A töltelékbe pedig borjú fartőből készült pörkölt kerül, késsel apróra vágva vagy darálva. A palacsintát batyuba tekerjük, és vajon dinsztelt spenóttal, valamint a pörkölt krémes mártásával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon mutatós és finom!
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
töltelékbe pedig, palacsintát batyuba, pörkölt krémes, kecskesajtot, belekeverünk, palacsintát, töltelékhez, mártásával, kecskesajt, hortobágyi, töltelékbe, palacsinta, ásványvíz, spenóttal, dinsztelt, fartőből, fartőből, tekerjük, valamint, étvágyat, tálaljuk, darálva, pörkölt, készült, darálva, kívánok, pörkölt, készült, pörkölt, tej+ ásványvíz, liszt, töltelékhez, spenót,
|
|
|
|
|